Tenfiz Ne Demek? Tanıma Ve Tenfiz Süreci Nasıl İşler?

TAKİP ET

Tanıma Tenfiz davaları yurt dışında kesinleşmiş bir mahkeme kararı ile boşanmış çiftlerin Türkiye’ de resmi olarak boşanmasını ve mahkeme kararının ülkemizde de uygulanmasına olanak veren davalardır. Tanıma tenfiz için gerekli belgeler web sitemizde Tanıma Tenfiz adlı makalemizde ayrıntılı bir şekilde belirtilmiştir. Özellikle çiftlerin Türkiye’ de https://www.halilkaanemektar.av.tr/makale/tanima-tenfiz yerleşim yeri olmadığında İstanbul, İzmir ve Ankara avukat bulunması yararlı olacaktır. Çünkü bu durumda dava bu üç ilde açılacaktır.

Süreç nadir rastlanır ve karışık bir süreç olduğundan uzmanlardan yardım almanız gerekmektedir. Bu uzmanların meslek odası olan, yükümlülüğü kanunla belirlenmiş avukatlardan olması sizin için yararlı olacaktır. Örneğin kanada turist vizesi başvurusu için binlerce danışmanlık şirketi mevcuttur. Size önerimiz ise kanada turist vizesi ya da diğer vize süreçleri için her zaman ulaşabileceğiniz, şeffaf, meslek odası olan, sözleşme düzenleyebileceğiniz bir avukat ile çalışmanız.

Ehil Hukuk Bürosu- Av. Halil Kaan EMEKTAR olarak tanıma tenfiz davası tecrübelerimizle, kısa sürede siz değerli okuyucularımızın resmi olarak Türkiye’de de boşanmasını ve kararın ülkemizde de uygulanmasını sağlıyoruz.